Zoeken
  • Peter Bauwens

Pannenkoekenzondag 24 november 2019 van 14.00 tot 17.00


De Sprankel organiseert een pannenkoekenzondag.

Graag hadden we ook jullie de kans gegeven om in te schrijven en samen met ons te komen genieten van heerlijke pannenkoeken. De opbrengst gaat integraal naar de schoolwerking, naar onze kinderen.

We organiseren dit in de refter van onze BuSO-school Sint-Janshof.

U kan parkeren op het domein.

De betaling gebeurt ter plaatse.

Onze kinderen krijgen een formulier mee om in te schrijven. U kan uw reservatie en bestelling eveneens telefonisch (015 20 25 38) of hieronder online doorgeven. Gelieve uw reservatie te plaatsen ten laatste tegen woensdag, 13 november 2019.

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Wens je pannenkoeken voor thuis? Je kan één of meerdere pakketten van telkens 10 pannenkoeken bestellen voor thuis. Deze worden op maandag 25 november 2019 meegegeven met uw kind! Deze pakketten dienen wel op voorhand betaald te worden. Gelieve dit geld dus wel mee te geven met uw kind! Mensen die telefonisch of online hebben gereserveerd, betalen alles gewoon ook ter plaatse.

Hartelijk dank voor uw steun.


38 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Volledige opstart nog niet mogelijk.

Beste ouders, Volgende week (van 2 tot en met 5 juni) verandert er in onze school nog niets. Omwille van de veiligheid, het busvervoer en ingewikkelde organisatie is een volledige opstart niet mogelij

Speelplein Mut de Muis

De zomervakantie staat voor de deur. Het schooljaar eindigt in ongeziene en bizarre omstandigheden. Maar ook de zomervakantie zal voor de meeste onder ons ‘anders’ zijn. Ouders zien een onzekere perio

Contacteer ons

Tel: 015 20 25 38

E-mail: directie@buodesprankel.be

Adres

Nekkerspoelstraat 358 A
2800 Mechelen

Created by De Sprankel 2019