top of page
Zoeken
  • Peter Bauwens

Pannenkoekenzondag 24 november 2019 van 14.00 tot 17.00


De Sprankel organiseert een pannenkoekenzondag.

Graag hadden we ook jullie de kans gegeven om in te schrijven en samen met ons te komen genieten van heerlijke pannenkoeken. De opbrengst gaat integraal naar de schoolwerking, naar onze kinderen.

We organiseren dit in de refter van onze BuSO-school Sint-Janshof.

U kan parkeren op het domein.

De betaling gebeurt ter plaatse.

Onze kinderen krijgen een formulier mee om in te schrijven. U kan uw reservatie en bestelling eveneens telefonisch (015 20 25 38) of hieronder online doorgeven. Gelieve uw reservatie te plaatsen ten laatste tegen woensdag, 13 november 2019.

Wens je pannenkoeken voor thuis? Je kan één of meerdere pakketten van telkens 10 pannenkoeken bestellen voor thuis. Deze worden op maandag 25 november 2019 meegegeven met uw kind! Deze pakketten dienen wel op voorhand betaald te worden. Gelieve dit geld dus wel mee te geven met uw kind! Mensen die telefonisch of online hebben gereserveerd, betalen alles gewoon ook ter plaatse.

Hartelijk dank voor uw steun.


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page