top of page
Zoeken
  • Peter Bauwens

Iedereen digitaal!

Bijgewerkt op: 28 apr. 2020

Met enige fierheid kunnen we mededelen dat al onze kinderen vanaf vandaag, dinsdag 27 april 2020, beschikken over een computer en een internetverbinding.


Uit een rondvraag van de meesters en juffen aan onze ouders bleek, dat ongeveer 20% van onze gezinnen geen computer had en/of geen internet.

Met de steun van Stad Mechelen hebben we al deze gezinnen een leenlaptop kunnen aanbieden en internet via het FreeWifi netwerk.


Uit al deze gezinnen is er één persoon op school geweest om het materiaal te komen ophalen. Van dit moment werd ook gebruik gemaakt om te tonen en te leren hoe je op Smartschool moet, hoe je op Bingel kan en waar je de schoolwebsite kan vinden.


Deze leenlaptops worden terug gebracht naar Stad Mechelen op 30 juni 2020.


Nu al onze gezinnen en kinderen een computer én internet hebben, kunnen we de weg vrij maken om digitaal oefeningen, leerstof, spelletjes etc. aan te bieden.


Zo zie je maar: door Corona lijkt het alsof de wereld stil staat, maar niets is minder waar. Onze school heeft nu een enorme stap voorwaarts gezet in de digitale wereld! We zullen hier nog veel gebruik van maken, met of zonder Corona.

160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page