Zoeken
  • Peter Bauwens

Schoolfeest: "Stap je mee?" "SPRANTANO"


"Sprantano", dé schoenwinkel voor ons allemaal, gaat binnenkort online.

Dit gebeurt op vrijdag, 21 juni 2019.

DEUREN: 17.00 u

VOORSTELLING: 17.30 u

Nadien is er de nodige randanimatie en lekkere hapjes en drankjes zijn voorzien op ons terras buiten.

Onze kinderen blijven om 15.40 u gewoon op school. We eten onze eigen boterhammen en de school voorziet een lekkere kom soep voor iedereen. Na het optreden van elk groepje kinderen gaan ze terug naar hun klas waar ze zich omkleden. Op het einde van de show sluiten we af met alle kinderen op het podium. De kinderen worden door de ouders pas opgehaald na de show aan de buitendeuren van de turnzaal.

Onze ouders zullen kortelings een briefje krijgen waarop ze toestemming geven tot deelname van hun kind aan het schoolfeest.

Het schoolfeestteam.


40 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Volledige opstart nog niet mogelijk.

Beste ouders, Volgende week (van 2 tot en met 5 juni) verandert er in onze school nog niets. Omwille van de veiligheid, het busvervoer en ingewikkelde organisatie is een volledige opstart niet mogelij

Speelplein Mut de Muis

De zomervakantie staat voor de deur. Het schooljaar eindigt in ongeziene en bizarre omstandigheden. Maar ook de zomervakantie zal voor de meeste onder ons ‘anders’ zijn. Ouders zien een onzekere perio

Contacteer ons

Tel: 015 20 25 38

E-mail: directie@buodesprankel.be

Adres

Nekkerspoelstraat 358 A
2800 Mechelen

Created by De Sprankel 2019